Balcanic: е начин на живот за пътешественици. Ние създаваме необикновени преживявания в природата и събираме позитивни хора около нас. 

Нашата мисия е да:

Да вдъхновим 7 милиона българи да излязат навън в природата.

За да се развиваме и растем трябва да живеем в по-добра околна среда, заобиколени от хора, с които да се подкрепяме и създаваме истински човешки взаимоотношения. 

Смятаме за наша отговорност да запазим природата такава каквато е за бъдещите поколения и само заедно можем да го постигнем. Бъдещето е в наши ръце и то има нужда от нас!

Нашата цел е да развиваме пътешественика в нас като се впускаме в споделени преживявания, запознаваме се с вдъхновяващи личности и споделяме без ограничения емоцията на момента.

Кога беше последният път, когато направи нещо за пръв път?

По време на преживяване ще предизвикваме себе си и ще учим нови неща. Ще спим на открито, ще си готвим на огън, ще спускаме реки, ще прекосяваме гори, ще хващаме вълни, ще посрещаме изгреви, ще изпращаме залези.

Ние сме Асен Величков и Лаура Славов, основатели на Balcanic: и вече над 3 години създаваме преживявания за пътешественици. Ела с нас и изживей начина на живот наречен Balcanic:!

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА?

* ИСКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ НОВИНИ И СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕЖИВЯВАНИЯТА ПРЕДИ ВСИЧКИ.

Balcanic е лицензиран туроператор с удостоврение за регистрация номер РК-01-7897 и застрахователна полица номер 065 0000188 / 002.

  • +359 884 32 66 77
  • info@balcanic.com
  • София ; ул. Панайот Волов 27
Copyright Balcanic: 2020 All Rights Reserved