Поръчката ти беше получена! Благодарим ти и до скоро 🙂

дигитална

СЕДЯНКА

за пътешественици

Всяка сряда от 20:00ч. в Zoom!

ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Нашата цел е да развиваме пътешественика в нас като се впускаме в споделени преживявания. запознаваме се с вдъхновяващи личности и споделяме без ограничения емоцията на момента!

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме Асен и Лаура, основатели на Balcanic: и вече над 3 години създаваме преживявания за пътешественици. 

Нашата цел е да развиваме пътешественика в нас като се впускаме в споделени преживявания, запознаваме се с вдъхновяващи личности и споделяме без ограничения емоцията на момента.

Ако ти харесва това, което правим и искаш да ни подкрепиш, можеш да го направиш през нашия акаунт в Patreon. Благодарим ти от сърце!

ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИТЕ ЗА НАС

Лора
Лора
Spotifyier
Read More
Щастлива съм, че в България има хора, които я обичат, вярват в бъдещето и и са постветени на различни каузи за запазване на природното богатство. Надявам се и вярвам, че ще има все повече последователи на тези щури приключения.​
Георги Ненов
Георги Ненов
Свръхчовекът подкаст
Read More
Винаги е ПРЕКРАСНО да се запознаеш със сходно-мислещи прогресивни и умни млади хора. Още по-прекрасно е да се забавлявате, да общувате и да създавате нови приятелства. Организацията и мястото бяха на ТОП-ниво. Не мога да си представя как бихте могли да подобрите това изключително преживяване Ski Camp 2020 <3 Отлична работа и нямам търпение за следващото издание. Благодаря, Лаура и Асен :)​
Бисер Вълов
Бисер Вълов
Основател на Beyond Academy
Read More
Всяка среща с вас отнема от ненужната суета и добавя естественост, непринуденост и лекота. Това е витална нужда за всеки човек, която е истинският лукс днес.
Previous
Next

НОВИНИ И СТАТИИ

Едно пътуване към себе си

Здравейте приятели! Чудите ли се къде се изгубихме? В тази статия ще ви разкажем за едно интересно пътуване, което предприехме в Холандия и за това което

Read More »

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА?

* ИСКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ НОВИНИ И СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕЖИВЯВАНИЯТА ПРЕДИ ВСИЧКИ.

Balcanic е лицензиран туроператор с удостоврение за регистрация номер РК-01-7897 и застрахователна полица номер 065 0000188 / 002.

  • +359 884 32 66 77
  • info@balcanic.com
  • София ; ул. Панайот Волов 27
Copyright Balcanic: 2020 All Rights Reserved